Ty nejlepší fotografie vám představí PARIS PHOTO 2012 - Aktuálně o Paříži | Co se děje v Paříži

pariz-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Ty nejlepší fotografie vám představí PARIS PHOTO 2012

Paříž se tak jako každý rok stane místem setkání pro profesionální fotografy, kupující, milovníky médií a
všech těch, kteří mají slabost pro fotografování na akci PARIS PHOTO 2012, která se bude konat od 15. do 18. listopadu 2012. Místem konání se stane výstavní pavilon Grand Palais.
Paris Photo je nejen světový fotografický veletrh, ale především nejvýznamnější přehlídka světové fotografie, která nabízí a umožňuje vzrušující pohled na současnou fotografii z celého světa. Je to přední světová akce věnovaná statickému snímku ve všech jeho formách, která vám představuje ty nejlepší fotografie od zrození tohoto média až do současnosti. Veletrh fotografie v Grand Palais ukazuje různorodost a vitalitu historické i současné fotografické tvorby. Více než 1 500 vystavovatelů, ale i slibných nových umělců a asi 150 galerií vám navíc umožní nejen objevit, ale si i koupit některou z nejzajímavějších fotografií z celého světa. Této vysoce kvalitní a inovativní akce se účastní největší galerie a editoři z celého světa, jejichž práce představuje panorama fotografických postupů, od vzniku média v 19. století až k jeho nejnovějšímu vývoji. Stává se strukturovaným - experimentálním místem dynamických debat různých kritiků, kurátorů a umělců o rozšířené oblasti a perspektiv fotografie. Společnost byla založena v roce 1996 a PARIS PHOTO je první výstavou na světě, která se věnuje jak historické, tak i současné fotografické tvorbě. Každý ročník je jedinečná událost, umocněna rozmanitostí a kvalitou zúčastněných galerií, speciální programování je konzultováno ve spolupráci
s významnými mezinárodními institucemi, sběrateli, renomovanými přispěvateli a jejich hosty. PARIS PHOTO nabízí svým návštěvníkům základní moment souručenství, údivu a reflexe otevřené všem proudům fotografie. Mimo jiné, na letošním ročníku bude v Paříži také vyhlášena fotokniha roku. 

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti Paris

Aktualizováno 13/03/2016 01:00skoro jasnoskoro jasno5 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje