V Paříži se bude konat největší čokoládový festival nejen pro profesionály - Le Salon du Chocolat 2013 - Aktuálně o Paříži | Co se děje v Paříži

pariz-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

V Paříži se bude konat největší čokoládový festival nejen pro profesionály - Le Salon du Chocolat 2013


Výzkumy nám přesvědčivě ukazují, že čokoláda je jedinečnou a nenahraditelnou součástí naší společnosti. Takže milovníci čokolády, kteří navštíví Paříž v druhé polovině října, se mohou těšit na nevšední zážitek. Nejen pro ně, ale i pro všechny, kteří sdílejí vášeň pro tento výjimečný produkt, otevře své brány od 30. října až do 3. listopadu 2013 Viparis Porte de Versailles (Parc des Expositions de Versaille), aby právě zde mohl přivítat obchodní výstavu, která je všeobecně známá jako Le Salon du Chocolat. Oproti minulým ročníkům se však místem konání již nestanou haly 5/2 a 5/3, ale nový prostor Pavilion 5.1. Všechny zcela jistě potěší i fakt, že se zvětší i celková výměra, z původních 12 500 na 20 000 m².
Le Salon du Chocolat je nejen největší světová akce věnovaná čokoládě, ale i nejúčinnější komunikační platforma určená pro všechny, kteří pracují v čokoládovém průmyslu a v oblasti cukrářských výrobků. Z malého festiválku, který založili právě v Paříži Sylvie Douce a François Jeantetr, se postupně stala největší čokoládová a gastronomická událost, která má již své festivalové "pobočky" například i v New Yorku, Moskvě, Tokyu, Shanghai, Madridu či Káhiře. Hlavním místem, kde se však potkává celý čokoládový svět, je Paříži. Le Salon du Chocolat je největší show na světě, věnovaná profesionálům čokoládového průmyslu, na které mají příležitost předvést své produkty, navázat nové kontakty a držet krok s nejnovějšími trendy. Takže nejen výrobci z Itálie, Německa, Belgie, Ruska, Japonska a Kanady, ale i z dalších států zde budou prezentovat své výrobky ve více než 400 stáncích. Tato událost čokolády však kromě samotného vystavování výrobků zahrnuje i různé výstavy, ochutnávky a dokonce i módní přehlídku. A přesto - nebo možná protože - stále trvá finanční krize, čokoláda se v současné době těší globálnímu boomu a její spotřeba roste dvakrát rychleji, než samotná produkce. Což je trend, který vypadá, že bude pravděpodobně i pokračovat. A to i přesto, že spotřebitelé jsou stále více náročnější a chtějí produkty, které jsou přírodní, autentické, zdravé, cenově dostupné a ekologicky správné. Čokoláda splňuje všechna tato kritéria.

Místo konání:
Paris Expo Porte de Versailles
1 place de la Porte de Versailles
75015 Paris
France
* Tel.: +33 (0)1 40 68 22 22
* Fax: +33 (0)1 40 68 20 06

Otevírací doba:
* Každý den od 10.00 hod do 19.00 hod

Vstupné:
* Plné vstupné: 13,00 eur
* Děti (3 až 12 let): 6,50 eur
* Děti do 3 let: zdarma 

 

další
 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti Paris

Aktualizováno 13/03/2016 01:00skoro jasnoskoro jasno5 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje